Schimbare de atitudine

 

Acum câteva zile (să tot fie o săptămână) am primit un tricou cu un mesaj misterios. Spun misterios, deoarece nu putea fi descifrat decât în oglindă. Mesajul suna așa:  ”If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change your attitude.” (Dacă nu îți place ceva, schimbă-l. Daca  nu poți schimba acel lucru, schimbă-ți atitudinea.)

Asta am și făcut! (Multumim KVL pentru sfat/impuls/energie și ocazie.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai jos gasiti câteva linkuri către cele mai frumoase povești pe care le-am citit sau văzut în ultimele luni și m-au făcut să-mi schimb atitudinea. Unele dintre ele s-ar putea să vă fie deja cunoscute. Nu-i nimic, mai citiți-le /priviți-le o dată. Și încă o dată. Și de fiecare dată când aveți nevoie de o vorbă caldă, o strângere de mână, o îmbrățișare prietenească, un umăr pe care să plângeți sau doar o vibrație bună.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XYf82F3CHYo – 4 Years Old Bucket List

https://www.youtube.com/watch?v=kZlXWp6vFdE – Don’t give up – True Story

https://www.youtube.com/watch?v=r5mK-I4lRJY – Look Inside – Erik Weihenmayer

http://thoughtcatalog.com/ryan-oconnell/2012/12/you-need-to-go-after-the-things-you-want/ – You Need To Go After The Things You Want.

https://www.youtube.com/watch?v=URLTQb5MmD8&feature=youtu.be – I Like Being 98.

http://elitedaily.com/life/50-things-millennials-make-corporate-america-uncomfortable/758330/

 

Notă: Fotografia a fost facută la lansarea KVL Urban Free Style, noua identitate a binecunoscutului brand Kenvelo, care, așa cum dovedeste colecția de deschidere (toamnă-iarnă), râmâne plin de tinerețe, energie și bun gust.

 

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *