Protecție solară high tech.

 

 

 

Știți prea bine că sunt avocata diavolului: când toată lumea fuge de soare, eu îl caut și mă lăfăi sub razele lui cu obrăznicia și desfrâul celui ce gustă din fructul oprit. Poziția mea nu se naște din inconștiență, spirit de contradicție sau ignoranță. Dimpotrivă, este perfect asumată, asigurată și perfect justificată medical:  sute de studii științifice (și filme apocaliptice produse la Hollywood – ce prezintă indirect efectele dezastruoase ale absenței luminii solare – interpretare de beauty editor) demonstrează că avem nevoie de soare. Razele lui ne ajută să producem vitamina D (esenţială pentru sănătatea generală a organismului) și stimulează producerea de endorfine (substanţe care ne dau o stare de bine), ne ajută  să trecem prin viața asta mai fericți și mai sănătoși.

Consider că aceste beneficii sunt mult mai importante decât riscurile pe care le implică expunerea la soare, mai cu seamă că aceste riscuri pot fi ușor prevenite cucreme sau uleiuri(de protecție solară), moderație și informatie.

Iar dacă vă e greu să țineți cont de toate aceste trei elemente, permiteți-mi să vă recomand noua aplicație Sun Coach de la Oriflame, creată anume ca să ne putem bucura de soare fără griji.

Mai exact, iată ce face această aplicație deșteaptă: în funcţie de tipul dumneavoastră de piele şi de locaţia în care vă aflați, veți primi zilnic recomandări privind produsele de protecţie solară pe care ar trebui să le folosiți, va calcula timpul corect recomandat de expunere la soare ( în funcţie de activitatea pe care o desfăşurați) și vă va anunţa când este momentul să aplicați un nou strat de cremă de proteţie solară sau când este momentul să părărsiți plaja.

Aplicaţia mobilă este gratuită şi disponibilă atât pe Android, cât şi pe iPhone.

http://ro.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-40200016&newsTag

Sa va fie de folos!

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *