Întoarcere la o dragoste veche

 

 

 

 

Azi am făcut ordine în sertare și am scos la ”purtat” un parfum drag mie, pe care, dintr-o infidelitate caracteristică oricărui beauty editor, îl abandonasem de prea multă  vreme. Iar pentru a mă spăla de păcate, l-am purtat lipit de piele și la piață, și la plimbarea cu bicicleta (Anastasia are bicicletă nouă!) și la alergarea de dimineață. (În mod normal nu recomand folosirea parfumului în aceste circumstante: la piață trebuie să simți aroma fructelor și legumelor pe care le cumperi, iar, atunci când faci efort fizic, parfumul este absolut interzis, deoarece alcool (din compoziție) + uleiuri (din compoziție și de pe piele)+ transpirație = iritații, coșuri, probleme.)

Este cel mai frumos și senzula parfum floral inventat vreodată, o combinație poetică și nostalgică de trandafir și violete de Parma, pudrate cu vanilie și mosc alb, ce se transformă divin pe pielea încălzită de soare.  Flower by Kenzo, parfumul începutului meu de vară.

Dacă aveți parfumuri lăsate în uitare, care v-au plăcut la un moment dat și vă trezesc amintiri dragi, treziți-le la viață. E ca o întoarcere acasă.

 

 

 

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *