In intimitate cu Beckham

Iata fragmente din interviul cu David și Victoria Beckham, publicat în revista ELLE Man , in noiembrie 2006.

In intimitate, cu Beckham

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mai bine de zece ani David şi Victoria Beckham, ţin prima pagină a  ziarelor de scandal sau de sport, a revistelor glossy, de modă sau people din înteaga lume. Cînd nu se ceartă fac copii, cînd nu fac alţi copii, li se fură copiii deja existenţi, cînd nu li se fură copii, sînt acuzaţi că nu sînt părinţi buni, pentru că nu le citesc poveşti ; ei dezmint ştirea scriind cărţi de poveşti (David) sau de modă (Victoria). Ca să nu se lase liniştea ea începe să cînte şi scoate un album, care e primit rece de critică, iar el dă un gol pentru care e adulat de presă. Formează cel mai cool, cel mai glam, cel mai sexy, iar în ultimii doi ani, cel mai parfumat cuplu din lume. Luna aceasta Coty a lansat cel de-al doilea parfum al casei Beckham, cu nume provocator: Intimately. Invitată la petrecerea de lansare, Lioara Bradu a obţinut, în exclusivitate pentru ELLE Man Romania un interviu necenzuart.

Lioara Bradu: Vizualul noului vostru parfum e foarte îndrăzneţ. A cui a fost ideea ?

Victoria Beckham: Indrăzneţ ?!!…  Eu aş spune că e o abordare intimă, care captează un moment din viaţa noastră. E  sexy, dar nu prea sexy…  Cred chiar că are o doză de inocenţă.

David Beckham: Victoria este cea care a decis ce trebuie făcut ca vizualul să arate bine, să fie perceput bine. Sînt ideile ei. Ea este cea care a ales totul, inclusiv fotograful. El nu a făcut decît să respecte întru totul ideile noastre: ce vrem să facem, cum vrem să arătăm, ce vrem să transmitem…

Victoria: Captează un moment real şi intim din viaţa noastră. Dacă te uiţi bine, vezi umbrele altor oameni în fundal, printre perdele. E ca şi cînd eu şi David ne-am fi retras de la o petrecere să avem micul nostru moment de intimitate.

David: Nu e nimic fals. Pur şi simplu aşa sîntem noi în viaţa de zi cu zi. În intimitate. (Către Victoria, cu subînţeles.) Şi ne-am distrat grozav la shooting.

Victoria: De cîte ori am repetat momentul ? (chicoteşte.) A fost amuzant.

L.B.: Ce înseamnă pentru voi « intimitate ». Întreb asta pentru că uneori celebritatea şi intimitatea nu fac casă bună. Şi dacă tot am deschis subiectul, îndrăznesc să întreb şi cum e David în intimitate?

Victoria: Da, cred că ai dreptate cînd spui că cele două nu fac întotdeauna casă bună. E adevărat că atunci cînd eşti celebru, există o anumite presiune pe umerii tăi. Dar ştii, uneori, încercarea de a-ţi creea o viaţă privată chiar funcţionează. Eu şi David sîntem şi în realitate un cuplu. Nu e doar o imagine pe care vrem să o creem. Nu-I aşa? (Priveşte spre David, pentru confirmare)

David: Fără îndoială, dar ai omis să răspunzi la cealaltă întrebare.

Victoria: A, despre tine! Cum e David în intimitate ?… E foarte foarte romantic. Foarte romantic. (Pauza lungă)

David: I agree. .

Victoria: E un soţ fantastic. Sînt foarte norocoasă. Şi e un tată fantastic. E cald, e frumos, e bun, e talentat, e totul…

David: A descoperit toate astea pe parcursul creaţiei acestui parfum.

Victoria: Da. Şi am mai descoperit că eşti un adevărat encicloped, nu-i aşa? (Rîde cu poftă.) Nu, chiar este. E minunat.

David: Mulţumesc!

(….)

L.B.: Cît de mult v-aţi implicat în naşterea lui Intimately ?

Victoria: Ştiu că o mulţime de celebrităţi îşi vînd doar numele şi apoi creditează pe cineva să se ocupe de detalii. E şi asta o variantă, de ce nu ? Dar eu m-am bucurat de fiecare moment din această aventură.

L.B.: Deci aţi lucrat amîndoi, împreună ?.

Victoria: Desigur. Eu desenam ceva şi îi arătam lui David: ce părere ai? Iţi place ? Iar el răspundea cu da sau nu

David: Da, astea sînt de obicei replicile mele.

Victoria: (rîde şi îl ia de braţ) David ştie întotdeauna foarte clar ce îi place sau nu. E un om foarte decis.

L.B.: Ce anume din acest parfum vă reprezintă ? E inspirat de vreo experienţă personală, de o amintire anume ?

Victoria: Nu în mod deosebit. Nu e nimic mai mult decît un parfum care reflectă preferinţele noastre. Mie îmi plac aromele proaspete, aproape copilăreşti, trandafirii. David în schimb preferă lucrurile picante…

David: Binenţeles!

Victoria: (întorcîndu-se spre el; se răsfaţă) Nu a fost o remarcă răutăcioasă. Chiar nu a fost … (profesională) Puteam fi ceva mai tehnici, dar am preferat să alegem numai aromele care ne plac cu adevărat. Am vrut să ne reprezinte… (Pauza lungă. Toate privirile se întorc spre David.)

David: (cu un zîmbet cuceritor) I agree.

Victoria: (îl ia de mînă) Lui îi place să răspundă la întrebările tehnice, legate de notele de vîrf, cele de bază…

David: (rîzînd) Da, e lucrul la care mă pricep cel mai bine!

L.B.: O.K, atunci, să facem un test : dacă ar fi să captezi într-o sticlă nota cea mai frumos pe care-l cunoşti, care ar fi aceasta ?

David: Ador mirosul bebeluşilor. E cel mai frumos parfum de pe pămînt. Iar următorul e cel al Victoriei cînd se trezeşte dimineaţa.  Miroase grozav.

Victoria: Oh, ce drăguţ ! Dar la ce te referi, la respiratie ?

David: Nuuu…

Victoria: Ah, miros frumos în general!…

David: Ea întodeauna miroase grozav. Întotdeauna.

Victoria: Folosesc o mulţime de creme de corp, produse cosmetice, de machiaj, pentru păr… Sînt foarte foarte girlie.

L.B.: Si cum se face că un jucător de fotbal devine brusc specialist în parfumuri ?

David: O, între parfumuri şi fotbal există o legătură foarte strînsă. Am să-ţi demonstrez : într-o zi (eram în deplasare pentru un meci), am mers cu Roberto Carlos să ne cumpărăm cămăşi. Am încercat o grămadă, am plecat de acolo cu braţele încărcate. A doua zi, după meci am dat interviuri pentru ziarele de sport şi în toate, Carlos a declarat că ceea ce îl impresionează la mine cel mai mult este cît de frumos îmi miros cămăşile. Da, folosesc parfum întotdeauna, trebuie să admit. Si înainte de meci şi după meci şi, dacă ar fi după mine şi în timpul meciului, dar sînt sigur că managerul meu nu ar fi de acord cu asta. Îţi imaginezi cît de onorat m-am simţit cînd cei de la Coty mi-au propus să creem un parfum care să-mi poarte numele.  Am vrut  imediat să aflu detalii, care e ideea, cum se va proceda, ce tip de parfum va fi… Ne-a interesat pe amîndoi.

L.B.: David, pentru că te pricepi atît de bine, crezi că e posibil să schimbi parfumurile voastre în cuplu. Adică un bărbat să folosească parfumul Victoriei şi o femeie al tău.

David: Da, cred că e posibil. E adevărat că eu nu am încercat încă.

Victoria: Oh, nu te lua după David. El crede că orice e posibil. El e capabil să accepte şi să înţeleagă orice.

David: De ce spui asta ? Chiar cred că e posibil.

Victoria: Poate pentru parfumurile de bărbaţi. Da, o femeie poate purta un parfum de bărbat. De fapt trendul ăsta era foarte la modă cînd eram eu în liceu, prin anii 80. Dar nu văd cum ar putea un bărbat să poarte Intimately al meu, care miroase a flori şi a iasomie, David.

David. Tocmai de aceea o să încerc.(…)

L.B. Aţi primit anul trecut premiul ELLE pentru cel mai bine îmbrăcat cuplu. Ce premiu v-aţi dori să urmeze?

David: Eu mă gîndesc la un Oscar.

Victoria: Nu ar fi imposbil.

David : Nu, nu ar fi… Dar nici un Nobel nu ne-ar strica.

Victoria :  Da, un Nobel ar da bine. (Brusc, cu seriozitate) Cred că premiul care ne-ar bucura  şi ne-ar onora cel mai mult, ar fi unul … nu ştiu … pentru viaţa noastră de familie, pentru felul în care ne creştem copiii, pentru că acesta lucrul cel mai important pentru noi. … Ar fi cool ! Un premiu pentru cei mai buni părinţi.

David: (cald şi profund) Am făcut foarte multe lucruri în cariera şi în viaţa noastră, dar familia a fost întotdeauna prioritatea noastră absolută. De fapt acesta e un lucru cunoscut. Ne preocupă foarte foarte mult ce se întîmplă cu copii noştri şi căsnicia noastră.

L.B.: Şi acum după atîţia ani de căsnicie  vă iubiţi cu aceeaşi pasiune ?

David: Eu cred că ne iubim chiar mai mult.

Victoria: Cu cît cunoşti mai bine omul de lîngă tine, cu atît poţi să te relaxezi şi să te bucuri mai mult de viaţă. Aşa cred eu.

David: Da? (Ride.) Întotdeauna, în toate interviurile pe care le-am dat, împreună cu Victoria sau separat, am recunoscut că m-am îndrăgostit de ea din prima clipă în care am văzut-o. E adevărat că am trecut împreună şi prin vremuri grele, dar fiecare cuplu trece prin aşa ceva. Important e că am reuşit şi cred că acum sîntem mai uniţi decît am fost vreodată. Şi sîntem mai îndrăgostiţi acum decît eram cu zece ani în urmă.

Victoria: Şi mirosim mai bine.

David: Fără îndoială. (Aparte, către Victoria.) Asta e tot ce ai de spus?

Victoria: (Răsfăţată.) Ştii bine că şi eu te iubesc mult mai mult acum.

(…)

 

 

postari similare

2 thoughts on “In intimitate cu Beckham

    1. Adica despre Intimately Beckham? Despre parfum, vreti sa ziceti? (In intimitate cu Beckham este numele articolului mei.) Cu siguranta! A fost un parfum foarte bine primit si mediatizat la vremea lui. Dar pentru interviu , cu ocazia lansarii acestui parfum, am avut exclusivitate pt Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *