Ceva vechi, ceva nou…

Mă tot învârt de ceva vreme în jurul pozei ăsteia: să o postez… să nu o postez…

 

 

N-aș vrea să credeți că am în gând ”să mă dau mare” (poate doar așa, un strop). Scopul pentru care am decis să fac publică această fotografie (ce zace în sertarul biroului meu de vreo opt ani) este  cu totul altul: vreau să vă scot din zona de confort, din uniforme, din ritualul abulic al cumpărăturilor la mall, din ținutele/interioarele/cadourile alese din cataloagele de modă și vitrinele magazinelor,  și să vă provoc să fiți creative/creativi. Să nu vă fie teamă să combinați, să transformați, să experimentați, să exprimați, să vă jucați, să ”bricolați”, să refolosiți, să inventați …

Rochia pe care o poartă Victoria Beckham în această fotografie a fost cumpărată dintr-un târg vintage și, cu câteva ajustări și retușuri, a fost transformată într-o creație uluitoare. (Regret că nu o puteți vedea în întregime. Era cu adevărat spectaculoasă!) E o mărturisire pe care ea însăși mi-a făcut-o la un pahar de șampanie, la Veneția, după lansarea parfumului Intimately Beckham.

Ei bine, luna decembrie este înțesată de târguri de Crăciun: vintage, experimentale, eco, de design, de ce vreti si ce nu vreti. Vă sfătuiesc să nu ratați niciunul. Voi încerca să vă anunț din timp (fie pe blog, fie pe pagina de FB) toate evenimentele ce ajung la mine.

Cei curioși să afle si alte detalii exclusive din intimitatea familiei Beckham, trebuie să astepte puțin puțintel, până pregătesc următoarea postare cu fragmente din interviul luat celebrului cuplu, pe vremea când eram beauty director la ELLE.

 

 

postari similare

2 thoughts on “Ceva vechi, ceva nou…

 1. Mda, mi-ar place sa merg la un targ vintage…dar in Aradul meu nu prea am sanse sa gasesc asa ceva, poate doar la Piata Ocsa :).
  Asa ca raman doar cu dorinta!
  Te pup, Lioara.
  P.S. fericito, pentru ca ai stat langa David :)…si frumoaso, pentru ca ai fost si esti tare frumoasa.

  1. Multumesc, Florina. Da, sunt o norocoasa ca am stat langa David si Victoria si langa multi alti oameni uluitori despre care o sa va povestesc pe indelete.
   Draga mea, nu stiu ce e Piata Ocsa asta. Dar stiu ca la mama, in Oradea, sunt tot felul de magazinase cu preturi aproape ridicole, cu lucururi facute de ateliere mici. Mi-am luat de acolo o multime de haine si accesorii pe care, e adevarat le-am transformat, dar in final au devenit foarte stylish. Imposibil sa nu aveti si voi asa ceva. Alte ori am mai facut schimb de haine cu surorile mele si cu mama. Exista o multime de solutii. Important e sa reciclezi si sa refolosesti in maniera noua ceva vechi.
   Te pup tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *