Conform studiilor, sunt minunata!

 

 

 

Nu cred in testele psihologice decat daca rezultatul imi confirma ca sunt minunata/perfecta/desteapta/sensibila/originala/amuzanta/ingrozitor de iubita….

Restul intra in categoria “prostii”. Asta se cheama “gandire pozitiva”.

Daca vreti sa vedeti si dumneavoastra cat de grozavi sunteti, dati un click aici:  test de personalitate.

Cu dragoste,

 

 

 

 

 

 

postari similare

4 thoughts on “Conform studiilor, sunt minunata!

  1. Eu 42…si la test, si la anii pe care o sa ii fac peste o luna!
    Dar eu nu sunt minunata si nici multumita de mine. Si nici de faptul ca ma inspaimanta ingrozitor varsta si ce va sa vina dupa varsta asta…si ma refer la profesie, la faptul ca firma ude lucrez poate sa concedieze oricand. Cine ne mai da o sansa noua, femeilor de peste 40 de ani?
    Poate trec eu printr-o pasa proasta, poate ma gandesc prea mult la faptul ca inca pot atat de mult si nu stiu unde…poate ma gandesc ca nu imi gasesc un rost si un loc al meu din cauza ca nu sunt atat de minunata,, poate e criza varstei…
    Iarta-ma Lioara, nu da importanta postarii mele.Simt nevoia sa plang si sa ma plang, iar aici la tine “acasa” , pe movul asta linistit …mi-e bine!

    1. Draga mea, Florina. Te las sa plangi pe movul meu si revin maine cu un comentariu pentru tine. Uneori avem nevoie si sa ne plangem de mila, in liniste. Asa ca varsa tot ce ai pe suflet si vorbim maine. Te imbratisez cu dragoste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *