5 lucruri simple ce-ți pot face viața mai frumoasă

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Râzi cu poftă. Oamenii de ştiinţă spun că râsul un medicament extraordinar, care creşte capacitatea pulmonară, îmbunătăţeşte tonusul muscular şi întăreşte sistemul imunitar. Şi nu costă nimic Dacă poţi să râzi măcar o dată pe zi, eşti un om făcut pe viaţă.

2. Cercetătorii de la Newcastle University au arătat că a cânta, indiferent sub ce formă (dimineaţa în baie, la o petrecere, în maşină), este un exerciţiu extraordinar pentru sănătatea trupului şi minţii noastre. Prin cântat se pot ameliora depresiile , stresul, lipsa respectului de sine, defectele de vorbire, bâlbâiala, astmul şi durerile cronice. Există voci care susţin că a cânta cu regularitate e un obicei care ne poate prelungi speranţa de viaţă.

3. Cultivă-ţi prietenii. Persoanele care socializează săptămânal au o memorie mai bună şi nu au probleme de concentrare, arată un studiu făcut în Statele Unite pe un eşantion de 3.000 de persoane.

4. Ai grijă de partenerul/partenera ta. Un studiu făcut pe 100.000 de cupluri căsătorite a arătat că problemele cronice de sănătate ale unuia dintre parteneri îl afectează și pe celălalt.Deci, încercați să fiți amândoi cât mai sănătoși.

5. Bea în fiecare zi un pahar de suc de morcov proaspăt stors. Stimulează funcţiile hepatice, conţin antioxidanţi şi minerale esenţiale pentru menţinerea strălucirii şi prospeţimii tenului, are un efect de întinerire , protejează retina, îmbunătățește vederea, detoxifică organismul, dar, mai ales, întăreşte sistemul imunitar.

Foto: www.quotesandimages.com

 

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *