Maestrul vrăjitor

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu știu cine l-a descoperit mai întâi pe Darius Stanese . Mi-ar fi plăcut să pot spune că am fost eu, dar, în fapt, mie mi-a fost recomandat de prietena mea Adina Necula (impreună cu care a și creat o echipă  de specialisti cum nu se poate mai inspirată și mai bine așezată : eyebrows designer – Darius si PR – Adina Necula), care la rândul său îl știa de la prietena noastră Ioana Dumitrache, căreia îi fusese prezentat de prietena ei X, care îl știa de la Y…  și uite  așa, vorba s-a dus din gură în gură (sau din sprânceană în sprânceană), mai ceva ca în Lanțul Slăbiciunilor al lui Caragiale. Numai că în cazul lui Darius  nu vorbim de slăbiciuni și intervenții, ci de vanități (în sensul bun al cuvântului) și merite. Iar când spun asta am cuvintele bine măsurate și asumate, fără pic de exaltare sau părtinire.

Cine este Darius Stanese? Este noul răsfățat al vedetelor, noul as din mâneca  beauty editorilor, noul must have pe lista scurtă a fashion victimelor din toată țara… Aș fi tentată să spun că este Anastasia Soare în variantă masculină, numai că, vedeți voi, viziunea și metoda lor de lucru este la fel de diferită precum soarele și luna, albul și negru, apa și uleiul, sarea și zahărul, soacra și nora, America și Rusia, Brooke Shields și Marlene Dietrich…  E drept că rezultatele amândorura sunt va-va-voom (adică te transformă din Marița în Mary cea cu vino-ncoace: îți reechilibrează trăsăturile, îți redă feminitatea și strălucirea și îți șterge – cu modestie- cinci ani de pe chip), în schimb experiența obținerii lor este completamente diferită.

Darius nu folosește șabloane (consideră că fiecare chip este unic și trebuie tratat ca atare, până la cele mai mici amănunte, încercând să îmbunătățești și să dezvolți ce a făcut natura, nu să transformi și să clonezi; în plus nici o persoană nu are trăsături simetrice, deci este imposibil să creezi echilibru cu același tipar – perfect logic! ),

nu folosește ceară (cu penseta linia sprâncenelor este mai exactă și rezultatul se menține mai mult timp),

nu face exces de culoare (consideră că fardul de sprâncene trebuie folosit doar pentru mici corecții, nu pentru definire;  foarte puține femei reușesc să își contureze frumos sprâncenele acasă, ori clientele lui trebuie – și pot – să arate fabulous în fiecare zi), dar nici economie de timp (dragelor, vă anunț că nu scăpați din mâinile lui până ce sprâncenele nu arată impecabil, chiar dacă asta implică 15 sau 50 de minute de muncă).  Darius nu vă permite să vă pensați, tundeți sau retușați sprâncenele acasă și impune (cu galanterie și charm) să lăsați toate acestea în seama lui, respectând cu sfințenie toate recomandările și programările stabilite. Din acest punct de vedere  este cel mai exigent, inflexibil și pretențios colaborator pe care l-ați avut vreodată. Dar rezultatele, vă jur, merită! Mie mi-a reechilibrat, reconturat și ridicat sprâncenele într-o manieră atât de firească și armonioasă, încât ai zice că mi le-a dăruit chiar Mama Natură, vrând să compenseze puzderia de neajunsuri cu care m-a ”binecuvântat”: uite, n-am putut să-ți fac sâni mai mari și mi-a ieșit fața cam rotundă, dar, ca să nu te plângi, îți dau aceste sprâncene superbe. Ieși în lume și dă-i gata!

Evident, de vreme ce Darius cu sprâncenele lui … pardon ale mele, a ridicat standardele atât de sus, de o săptămână, de când le port cu mare fală, mi-am făcut și cu o listă de îmbunătățiri (alese ”pe sprânceană” – cu rezultate naturale) pe care trebuie să le aduc chipului meu : m-am programat pentru o sedință de albire dentară, nițel Botox și mă bate gândul să îmi deschid culoarea părului cu o nuanță. Dar asta e déjà altă poveste…

P.S. Dacă vreți să vă programați la o sedință de remodelare profesională a sprâncenelor , iată unde o puteți face: tel Darius Stanse :  0754.027.002 sau tel Adina Necula (PR-ul sau si, desigur, draga mea prietena): 0747.277.627. Studioul iBrows se va muta peste două săptămâni la o nouă adresă (Blv. Aviatorilor nr. 51-53) de aceea vă sfătuiesc să faceți programarea telephonic, pentru a ști unde să vă prezentați.

P.P.S. Dacă vi se pare complicat sau nu puteți să veniți până în București,e posibil să aveti una dintre elevele lui Darius  Stanese (scoala sa este déjà la a saptea promotie) chiar în orasul vostru. Interesați-vă! Darius nu este doar cel mai talentat designer de sprancene, ci este și formator.  La cursurile sale se pot înscrie atât persoane care își doresc dezvoltarea unei cariere în domeniu, cât și profesioniști în make-up, care își doresc să aprofundeze arta sprâncenelor. Iată câteva date despre aceste cursuri, primate direct de la Adina:
”Cursurile IBrows School insumeaza 100 de ore si pot fi urmate fie in Bucuresti (functie de frecventa participarii se pot derula pe o perioada de pana la 2 luni) de persoanele care sunt stabilite aici, fie exista optiunea de cursuri intensive (acelasi numar de ore si aceeasi programa) de 2 saptamani concepute pentru cei din afara Capitalei, care sosesc in oras special pentru a urma modulele. De asemenea, Darius este solicitat sa sustina cursurile iBrows Masterclass in cele mai importante orase din tara, pentru acestea existand deja liste de asteptare.

Ce vei invata in cadrul cursurilor iBrows? In primul rand vei afla secretele pensatului corect si vei deprinde tehnicile absolut necesare realizarii unor sprancene impecabile, adaptate fiecarei fizionomii faciale. Partea teoretica iti va oferi sfaturi despre instrumentele si trusele de lucru (cum le utilizezi, in ce situatii si cum le selectezi), despre modalitatile prin care determini corect necesitatile clientelor si despre importanta educarii acestora inspre consumul constant al serviciului de pensat profesional.
De asemenea, partea teoretica iti va dezvalui pas cu pas tehnicile de lucru: tehnica pensatului cu ajutorul pensetei (tema aparent banala, insa am constatat ca 80 % dintre persoanele care au peste 3 ani de experienta in domeniu, nu folosesc corect penseta), tehnica de tundere a sprancenelor, tehnica colorarii sprancenelor cu ajutorul produselor de machiaj, tehnica colorarii semipermanente a sprancenelor (vopsirea corecta), precum si modalitatile de adaptare a tuturor tehnicilor la cazuri particulare.
Latura practica acursurilor iBrows iti va permite exersarea si aplicarea tuturor cunostintelor si tehnicilor dobandite, parcurgand o serie intreaga de fizionomii si tipuri de sprancene pentru a gasi solutiile ideale. Este cea mai importanta parte, deoarece permite confruntarea cu situatii reale, care de cele mai multe ori se constituie in adevarate provocari estetice.
Practica asistata pe modele functioneaza asemenea studiilor de caz, cu un context dat, in care trebuiesc gasite cele mai bune formule pentru relevarea „happy end-ului” mult dorit. Teoria nu prezinta nicio relevanta fara practica si exemple concrete, la fel cum nici exersarea in absenta cunoasterii teoretice nu poate functiona, deoarece nu exista un fundament si o baza corecta de pornire.
Pentru prima data, iBrows School organizeaza un Masterclass in Timisoara, la care sunt asteptate atat persoanele care activeaza in arealul serviciilor de infrumusetare si care doresc sa se specializeze si sa aprofundeze anumite idei si tehnici, cat si persoanele pasionate, care au in vedere conturarea unei cariere in domeniu.
Masterclass-ul iBrows din Timisoara se va desfasura in perioada 23-28 iunie si va fi gazduit de Iosefin Residence Apart Hotel. Participantii la seminar vor fi organizati in sase grupe de cate doua persoane, iar mai multe detalii legate de inscrieri si costuri, pot fi obtinute la numerele de telefon: 0754.027.002 si 0747.277.627 sau pe pagina de facebook iBrows: https://www.facebook.com/iBrows24?refid=5

PPPS. Găsiți aici un interviu extrem de interesant al lui Darius Stanese, care completează perfect spusele mele.

Foto: Nu exista fotograf mai bun, mai rabdator si mai constiincios decat minunatul meu copil, Matei Olteanu. Multumesc, dragul meu!

 

 

 

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *