Sticluța cu frumusețe

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragelor, după secole de căutări, cercetătorii au învins: e drept că nu au găsit fântâna tinereții, ci doar esența ei, dar au îmbuteliat-o într-o sticlă argintie și atrăgătoare și au numit-o beauty water, să-nțeleagă și românul (de la Nistru pân la Tisa) și englezul și bulgarul și chinezul...

Și iată, începând de săptămâna trecută această băutură  există și în Romania, în mod oficial (adică atestată cu studii științifice, susținute și probate la rândul lor de alte studii științifice, dar mai ales lansată cu surle, trâmbițe și puzderie de vedete). Așa cum veți putea citi pe lista de ingrediente conține coenzima Q10 și vitamina E și are un gust plăcut, delicat și proaspăt .

Până aici totul are sens. Chiar și Anastasia mea,  la cei patru ani ai ei, vă poate spune că pentru a avea o piele frumoasă ca a unei prințese trebuie să beți apă și să mâncați multe fructe, deoarece au multe vitamine. E drept, pentru a vorbi despre beneficiile coenzimei Q 10 și ale vitaminei E ( stimulează regenerarea celulară și ne protejează de stresul oxidativ prin neutralizarea radicalior liberi) e nevoie de ceva mai multe cunoștințe (cam de nivelul lui Matei – clasa a șasea), dar nimic din toate astea nu mai prezintă nici o noutate de vreo….  15 ani încoace.  Pun pariu că mai bine de 95% dintre femeile moderne își iau cu regularitate suplimentele nutritive și că mai mult de trei sferturi dintre ele folosesc și coenzima Q10 și vitamina E. Atunci de ce să renunțăm la vechile și bunele obiceiuri testate și răs-testate și să încercăm această băutură promițătoare, dar qvasi necunoscută nouă?

Ei bine, iată de ce:

Motivul 1. – Un studiu ştiinţific realizat la Universitatea Hohenheim din Germania, în anul 2006, coordonat de către profesorul Hans Konrad Biesalski pe 54 subiecţi, a arătat că această coenzima în formă lichidă este absorbită mult mai repede decât în toate celelalte forme de administrare testate. Inovaţia în cazul beautywater®Q10 constă în solubilitatea coenzimei Q10 dar şi a vitaminei E, lucru care face posibilă o absorbţie cât mai eficientă.

Motivul 2 –  beautywater®Q10 conţine doza de coenzima Q10 necesară pentru o zi, şi jumătate din cea a vitaminei E. In plus, sursa din care este preluată coenzima este 100% naturală: drojdia.

Motivul 3 – În cadrul unui studiu efectuat de către cercetătorul japonez Y.ASHIDA şi colegii săi, s-a demonstrat că după o cantitate de 60 mg de coenzima Q10 consumată zilnic, după doar 14 zile s-ar produce o transformare vizibilă  în zonele ridate, prin reducerea profunzimii şi a suprafeţei acestora cu mai mult de 30%.  De aceea, pentru rezultate în timp, regimul pentru frumuseţe este recomandat o dată la trei luni şi constă în consumul unei sticle de beautywater®Q10 o dată pe zi, timp de 30 zile sau două sticle pe zi, timp de 15 zile.

Dacă aveți nevoie de mai multe argumente, regret, dar  vi le voi putea furniza  abia peste o lună, când îmi voi termina cura de frumusețe lichidă. Până atunci, vă îmbrățișez cu drag și vă doresc să fiți frumoase și fericite!

Să vă fie de folos!

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *