Digital Divas – șarpele din grădina raiului

 

 

 

 

Cantul 1. – Trăiam într-o dulce inocentă în izolarea mea virtuală, până ce am mușcat din măr și am deschis ochii în jurul meu. Fericiți cei săraci cu duhul!

Sunt convinsă că ați auzit deja despre Gala Digital Divas 2013, că doar în ultimele zile a vuit internetul și facebookul de păreri, comentarii și concluzii (și pro și contra – strugurii mai sunt și acri prin unele podgorii). Fiind ”cel mai important eveniment de beauty, fashion și lifestyle dedicat femeilor active în social media” (am tradus din prezentarea evenimentului – nu mă întrebați ce înseamnă” femei active în social media” că habar nu am!) evident că nu puteam lipsi din peisaj: inspirați și plini de eleganță, organizatorii (Avon și Evensys) m-au invitat să fac parte din juriu (dragele mele blogerițe ce contestați jurizarea, vă asigur că atât eu cât și colegele mele, chiar ne cunoaștem meseria –că doar noi am pus bazele acestei industrii –  și ne-am luat misia foarte în serios: v-am citit pe fiecare, din postare in postare, cu comentarii cu tot, cu profil si pagină de facebook) și mi-au făcut onoarea ca  în seara de gală să înmânez premiile pentru categoria Best newcomer Beauty Blog . Voila! Acum ați aflat cum mi-am petrecut ultimele zece zile.

Nu am nici cea mai mică intenție (și nici chef) să vorbesc despre spațiul virtual de beauty (nu-mi place deloc, dar deloc-deloc cuvântul blogosferă), pe care am ajuns să îl cunosc până la ultimul comentariu. (Dacă vă interesează părerea mea, îmi puteți scrie și vă voi răspunde sincer, ca întotdeauna, în particular. Așa cum știți, pe blogul meu toate comentariile sunt moderate.) În schimb, în urma acestei experiențe, dragele mele cititoare, mă simt datoare în fața voastră cu un sfat: fiți atente cui acordați credit, ce informații culegeți, ce citiți, ce bloguri accesați. Nu tot ce zboară se mănâncă!  Succesul (quantificat în acest caz în tupeu, likeuri și comentarii) și valoarea informației nu se suprapun întotdeauna. Decât să pierdeți vremea în lumea virtuală, mai bine dormiți. Si cu asta am încheiat subiectul. Găsiți detalii despre eveniment pe www.digitaldivas.ro,  pe https://www.facebook.com/events/410637679035254/ sau pe http://www.widemagazine.ro/digital-divas-live-photo-blogging-powered-by-wide-magazine/

 

 

 

 

 

 

Cantul al  2-lea. Inapoi în raiul meu, în inocența mea de început de lume (virtuală).

Vreau să îi mulțumesc din suflet bunei și frumoasei mele prietene Raluca Kisescu (Avon) pentru vorbele năucitoare rostite în prezentarea mea (am fost copleșită în așa măsură, încât am rămas fără cuvinte); lui Cristian Manafu pentru că mi-a explicat cu atâta răbdare ce trebuie să fac pe scenă; fetelor de la Evensys (în mod special Andreei) pentru că mi-au suportat depresiile și crizele existențiale provocate de calitatea de jurat; soțului meu pentru că a fost un înger plin de atenție și de răbdare; copiilor mei minunați care m-au copleșit cu laudele lor… Iar dacă ăsta sună a discurs de învingător, să știți că asta și este. În urma acestei Gale,  impecabil organizate din punctul meu de vedere, eu una am câștigat.

P.S. Toate textele în italice au fost scrise/hiperbolizate/dramatizate de amorul și umorul artei.

Foto: www.facebook – Digital Divas 2013; www.widemagazine.ro

 

 

postari similare

2 thoughts on “Digital Divas – șarpele din grădina raiului

 1. Hmmm…ar trebui sa pui mai multe poze cu tine, arati extraordinar!…si ce brate ai!!!!!!!!!!!!
  cum le faci sa fie asa frumoase??
  Esti frumoasa!
  Te pup,
  Florina

  1. O sa pun poze pe pagina de FB. Intrebarea cu bratele mi-a pus-o si Monca Barladeanu. In afara de faptul ca o iau mereu pe Anastasia in brate (ca pe Matei nu mai am nici o sansa!) si fac treaba in casa pana la refuz (inclusiv spalat de geamuri – un exercitiu fantastic), fac balet si am cateva exercitii speciale. Intentionez sa fac un post cu ele, curand.
   Multumesc din suflet pentru complimente.
   P.S. pentru cine e interesat: am postat acest comentariu pentru ca nu are legatura cu Digital Divas. Asa cum am afirmat in articol si in raspunsurile catre cititoarele care au solicitat explicatii, imi mentin pozitia de a nu comenta spatiul virtual de beauty decat in particular.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *