Ziua bună se cunoaște de dimineață

 

 

 

 

 

Am găsit într-un teanc de reviste vechi (și când te gândești că vroiam să le arunc…) un remediu excelent (de origine japoneză, evident – exercițiul se numește Do-In) pentru cele (sau cei) ce se trezesc greu dimineața: stai întinsă în pat, cu ochii încă închiși, cu fața în sus, brațele întinse în lateral cu palmele în sus, genunchii îndoiți și deschiși în lateral , în așa fel încât tălpile picioarelor să fie lipite (poziția diamant sau ”broscuță” cum spun copiii mei). Desprinde picioarele de pe saltea doar câțiva centimetri și apoi freacă repede și cu forță talpile una de cealaltă, timp de 30 de secunde. Dacă simți niscaiva furnicături pe spate, fese, picioare sau chiar în brațe, nu te speria! Inseamnă că ai executat exercițiul impecabil și energia curge liberă prin tot trupul tău.

Acum bea-ți ceaiul/cafeaua/shake-ul/freshul, ia-ți micul dejun, îmbrățisează-ți copiii, sărută-ți soțul, zâmbește din tot sufletul și….  gândește-te că te asteaptă o zi minunată. La urma urmei viața e frumoasă!

Notă: dacă simțiți tensiune în partea inferioară a spatelui, folosiți o pernă de suport în zona lombară. Este un exercițiu excelent și pentru activarea musculaturii abdominale și a tranzitului intestinal.

 

 

postari similare

9 thoughts on “Ziua bună se cunoaște de dimineață

  1. Chiar am probleme cu ridicatul din pat in ultima perioada. Nici nu pot sa adorm la loc, dar nici nu am energia sa ma ridic. De abia astept sa incerc maine dimineata! 😀

    Te puuup!

    Si pe Anastasia o pup. Si sa ii spui ca si eu tot pozitia broscutei ii spun 🙂

    1. Si noi te pupam si apreciem foarte tare pozele tale cu Hello kitty. Esti in mod oficial favorita Anastasiei! Deci maine dimineata toata lumea se trezeste in pozitia broscutei!….. Un weekend minunat, draga mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *