Me and MONROE

We are all of us stars, and we deserve to twinkle. – Marilyn Monroe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am mai tăiat o afacere de pe lista mea cu idei-pe-care-trebuie-să-le-pun-în-practică-până-să-împlinesc-70-de-ani (după aceea mi-am promis să mă apuc de scris povești și de alergat la maraton). Așa mi se întâmplă de fiecare dată! Așa am ”pierdut” afacerea cu prăjituri de casă (că a pus-o pe picioare Ana Maria Prodan),  cu haine aduse la kilogram din străinătate ( că a acaparat Miniprix-ul piața), cu ceaiurile vândute vrac… cu teatrul de apartament …. cu taberele de supraviețuire… cu taberele de slăbire… și multe alte afaceri minunate, pentru care nu am mișcat un deget (din varii motive), dar le-am frământat în visele mele mai ceva ca pe cozonacii de Crăciun, lăsându-le apoi să dospească bine în caiețelul meu cu idei, până ce alții (mai isteți și mai hotărâți ca mine) mi le-au furat. (Notă: ”furat” e un fel de-a spune. Pe oamenii aceia isteți și hotărâți nu i-am întâlnit niciodată, deci e puțin probabil să fi știut vreodată că exist, cu atât mai puțin că îmi fură gândurile direct din cap sau din caietul de pe noptieră.)

În fine, așa cum vă spuneam, ieri am tăiat încă o afacere de pe listă. (Nu vă faceți griji, în caiețel au mai rămas destule- cam cât să readuc economia națională pe linia de plutire, dacă mă apuc de treabă.) E drept că eu nu i-aș fi spus ”make up & hair express”, ci ”quick beauty service” și poate nu l-aș fi decorat atât de fancy (bravo lor pentru alegere!) dar acum nu mai are nici o importanță.  Începând de ieri, în București există MONROE, primul studio de make up & hair express din Romania, susținut de o întreagă echipă de profesioniști.

Ce se poate face aici?  Puteți beneficia de un tratament de star (machiaj, coafură și manichiură rapidă sau un tratament de instant lifting – pe care eu abia aștept să-l testez, imediat ce mă întorc din vacanță) fără programare telefonică. Iar dacă se întâmplă ca toate cele patru specialiste ale studioului să fie ocupate, nu veți aștepta mai mult de 15 minute (adică exact timpul necesar pentru a savura în tihnă o cafea bună sau un pahar de șampanie). Studioul este deschis  de la 8:00 la 22:00 de luni până vineri și de la 8:00 – 23:00 sâmbătă și duminică.

Mai există două puncte forte în acest proiect (care parcă au fost alese de mine):

  1. echipa de specialiști este coordonată de Sânziana Iaru, un make up artist excepțional (ce se bucură de toată admirația și dragostea mea) și
  2. produsele folosite sunt fabuloase: Medik8 (http://www.medik8.ro), Make Up Forever, Medic Proof, Benefit San Francisco.

Pentru cele care se gândesc de pe acum la o petrecere a burlacelor, pentru pregătirile de nuntă înaintea marelui eveniment sau un baby shower chic, MONROE  a pregătit câteva pachete de răsfăț absolut, în compania celor mai dragi prietene.

Bref, așa cum scria și draga mea Noemi Revnic în comunicatul de presă, ”MONROE este locul unde se adună prietenele înainte să iasă în oraș, unde au loc cele mai elegante petreceri de burlăcițe, unde poți întâlni oameni interesanți la serile de networking, unde în maxim o oră ești ca scoasă din cutie sau pur și simplu te răsfeți cu un pahar de prosecco la o terasă răcoroasă.”

Adresa: MONROE, Calea Floreasca, nr. 91-111 (vis-à-vis de Rue du Pain), http://monroe.ro.com,

https://www.facebook.com/pages/MONROE-make-up-hair-lounge/657512970945406

Pentru orice întrebare (pentru că – repet – la MONROE nu aveți nevoie de programare), puteți contacta: Cristina Bratu-Clonda (cristina@monroe.ro.com) sau Ilinca Apetrei (ilinca@hippos.ro)

 

 

 

Foto: Marilyn-Monroe-photographed-by-Frank-Worth-in-1951

postari similare

6 thoughts on “Me and MONROE

        1. Nu ma refeream la plecat din tara, dar da, si asta e o idee. Ci la schimbat de reguli/legi/oameni/mentalitati/sisteme in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *