Life is BeauTEAfull

 

Eram în vizită la BeauTEAfull – unul din acele locuri fermecătoare ale Bucureștiului în care mergi să te vindeci de urât. Îmi savuram delicat ceaiul cu muguri de trandafiri și gust de frișcă și înfulecam grosolan felii mari de timp pierdut, împreună cu prietena mea Ana Maria Nacioiu. Nu ne văzuserăm de prea multă vreme. Cred că de vreun an și jumătate. (Da, cam atât a trecut de când, de bună voie și nesilită de nimeni, am început cel mai interesant și crud experiment social încercat de mine vreodată: ”cine-te-uită-când-devii-invizibil?”. O să vă povestesc despre el altă dată; pentru moment bucătăresc concluziile. )

Dintre multele povești și bârfe și glume și planuri în care ne-am pierdut pantagruelic, am pus deoparte pentru voi, învelit frumos în șervețel, un truc simplu și mărunt, pentru a vă face ziua mai frumoasă si aerul mai respirabil: ori de câte ori în jurul vostru ceva nu miroase bine, așezați pe masă (sau sub masă, de vă place) un pumn de frunze de ceai. Poate fi simplu ori aromat, negru, alb, verde sau roșu, englezesc, chinezesc ori din Sri Lanka, nu are importanță. Veți vedea că în numai câteva minute veți respira adânc și cu plăcere. Ceaiul are splendida capacitate de a absorbi și ascunde mirosurile din jur, purificând aerul în cel mai natural mod cu putință.

De aveți nevoie de mai mult, să vă purificați mintea și trupul, de exemplu …  începeți tot cu ceai. Dar vă mai trebuie și alte cele: multe povești și râsete gustate cu prieteni buni, un loc ca BeauTEAfull și , zilnic, o jumătate de oră (nu mai mult)  în care să pretindeți că sunteți invizibili.

 

Cu dragoste,

 

 

 

 

 

 

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *