Cum se cuceresc barbatii? (3 trucuri de moda veche ce dau roade si azi)

A fost odată, pe vremea cînd femeile îşi răcoreau trupul cu evantaie mari şi sufletul cu răvaşe de dragoste, a fost odată…

… un rege mare, Ludovic al XXIV-lea, care a interzis parfumurile, din gelozie. Credea că doamnele de la curte îşi iubesc mai mult parfumul decât pe el. Aşa căbietele femei s-au văzut nevoite să-şi creeze propriile arome, combinând extracte de plante (de obicei lavandă, bergamotă, violete sau neroli) în alcool şi apă. Unele îşi stropeau veşmintele şi părul cu această mixtură, altele purtau sub haine bureţi imenşi, îmbibaţi cu licoare parfumată. Aşa au descoperit că o aromă discretă şi delicată (lăsată de o apă de toaletă, colonie sau o pudră parfumată) e mult mai seducătoare decât un parfum strident.

… o ducesă faimoasă. Avea o mulţime de admiratori, de la miniştri şi nobili, la poeţi şi pictori, ce-i slăveau frumuseţea, dar mai ales parfumul suav, plin de mister, ce-o învălui mereu. Mai târziu s-a aflat că superba ducesă îşi spăla trupul cu săpun de rozmarin, aşternuturile cu săpun de trandafir şi păstra mereu între haine un săpun de scorţişoară. Aşa s-a descoperit că aroma subtilă lăsată pe piele de un săpun făcut în casă, cu ingrediente naturale, e mai feminină şi mai irezistibilă decât cel mai provocator set de lenjerie intimă.

… un grup de savanţi excentrici care au avut ideea nebunească de a strânge într-o sticlă aroma trupului unei femei seducătoare. Aşa că au adunat o duzină de frumuseţi din toate colţurile lumii, le-au hrănit numai cu orez fiert şi le-au spălat numai cu apă curată de izvor. După două săptămâni, au observat că parfumul trupului lor are aceeaşi structură moleculară cu cel al florilor de lotus. Şi pentru că au vrut să afle mai mult (am uitat să vă spun că erau curioşi peste măsură) au pus la cale şi a doua năzdrăvănie: au adunat o duzină de femei obişnuite, le-au uns trupul cu ulei de lotus şi le-au dus în faţa unui „juriu” de bărbaţi, care le-a găsit, fără excepţie, seducătoare. Aşa au descoperit că, dacă îşi unge trupul cu uleiuri parfumate, orice femeie poate cuceri orice bărbat.

 

 

postari similare

2 thoughts on “Cum se cuceresc barbatii? (3 trucuri de moda veche ce dau roade si azi)

  1. Da, chiar cred ca un parfum poate seduce. Dar nu numai barbatii poti fi cuceriti asa, eu cred ca si femeile. Pentru ca parfumul, este cireasa de pe tort atunci cand ne definim tinuta.si asta e valabil la ambele sexe, nu?
    Te pup!
    Florina

    1. Forina, draga mea, ce dor mi-a fost de tine! Bine ai revenit si sa ai un an minunat, pentru ca i meriti din plin! Si eu cred ca parfumu este o arma de seductie foarte puternica. Mirosu ne trezeste/ne creeaza amintiri, ne defineste intr-un mod in care nici nu ne imaginam. Dar asta poate fi subiectul unui at artico, chiar foarte interesant. Te pup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *