Cum își îngrijeau silueta doamnele în anii 20

 

Dragelor, m-am gândit că aveți nevoie de un impuls pentru a vă apuca de gimnastică.

Celebra actriță americană, Mae West (1893 – 1980), se antrena cu gantere. Imagine din anii 20. (Foto din colecția Silver Screen/Getty Images).

 

Cum în Marea Britanie vremea nu ține cu silueta, doamnele își făceau alergarea de dimineața în casă. Iată cum arătau benzile de alergare în Londra anului 1923. (Foto – Underwood Archives/Getty Images)

 

Vă plângeți că bicicleta dumneavoastră staționară nu e confortabilă? Ce părere aveți de aceasta, din anul 1923? (Foto Topical Press Agency/Getty Images)

 

Se pare că lumânarea – un exercițiu ce lucrează întregul corp – a fost apreciată dintotdeauna. Fotografia a fost făcută în LA, în anul 1927. (Foto – Underwood Archives/Getty Images)

 

Dacă vă imaginați că s-ar putea slăbi cu o mașină de vibromasaj, vă înșelați. (Am testat, nu funcționează.) În schimb senzația e foarte plăcută. Pantofii nu par prea confortabili. (Foto – Henry Guttmann/Getty Images)

 

Jur că nu am încercat niciodată să fac ridicări de picioare încălțată astfel. Dacă așa se proceda în anii 20… auch!… mă ia durerea de cap numai imaginându-mi acei papuci cum caaaaaad… Pe frunte sau pe nas? (Foto: Classic Stock/Corbis)

 

Sursa foto: http://www.vintag.es/2014/03/interesting-vintage-photos-of-women.html

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *