Care e favoritul tau?

 

 

 

 

 

 

 

”Mama, care e favoritul tău de aici?”, m-a întrebat în seara asta Anastasia mea, în timp ce își clătea dințișorii (impecabili, frumoși și albi ca niște perluțe) cu apă de gură  – fără îndoială, produsul ei favorit de pe raftul din baie. (În paranteză fie spus, Anastasia are în fiecare colțișor al casei câte un produs favorit: în dulapul ei din baie are parfumul Monster High, în dulapul meu din baie crema de corp de la Academie, în dulapul din bucătărie uleiul de cocos, în poșeta ei untul de buze cu aromă de zmeură de la Nivea,  în poșeta mea crema de mâini cu lavandă de la L Occitane… și așa mai departe…) Recunosc că mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc. Dacă a ajuns pe raftul meu, în baia mea, cu siguranță că fiecare produs își are un loc special în rutina mea…. Nuuuu! Nu-mi place cum sună! Îngrijirea unei femei nu permite rutină! Rectific: … fiecare produs își are un loc special în viața mea. Într-un final am răspuns, arătând către serul Synergy și capsulele anti-ageing Synergy, de la Ivatherm: ”Uite, ăsta și ăsta!”

”Mama, ai uitat că am deja patru ani? Știu și eu să număr. Ai ales două lucruri, nu unul.”, mi-a răspuns peste umăr fetița mea, ocupată să-și verifice dantura în oglindă.

”Da, îngeraș, sunt două, dar sunt din aceeași familie și se simt cel mai bine împreună.”

”Adică nu pot trăi unul fără altul, așa cum tu nu poți trăi fără mine și nici eu fără tine?”

”Cam așa! De fapt, ele pot trăi și separat, dar dacă le folosești împreună sunt cele mai fericite.”

”Aha! Am înțeles: nu sunt ca mine și tine. Sunt ca tine și tati. ”

Dacă aș fi scris zeci de pagini nu aș fi putut descrie mai limpede acțiunea produselor Synergy: se completează, se susțin și se împlinesc unul pe celălalt, în modul cel mai natural și mai firesc cu putință. Sunt jumătățile perfecte dintr-un întreg impecabil. Dar cum nici una dintre voi nu cunoaște relația mea cu soțul meu, se cer niște explicații suplimentare… pur cosmetice! (Ce altceva credeați?)

Produsele SYNERGY sunt un amestec de uleiuri esențiale concentrate, obținute prin presare la rece, cu acțiune intensă în regenerarea epidermică și reducerea vizibilă a adâncimii și numărului ridurilor. Ele redau suplețea, elasticitatea și luminozitatea pielii mature, făcând-o mai tânără și mai sănătoasă.

Lista de ingrediente sună spectaculos, ca jurnalul unui explorator. De exemplu, serul conține uleiul din sâmburi de strugure ( bogat în vitamina E cu un puternic efect antirid), ulei de Onagra( extras din semintele unei plante originare din America de Nord și are proprietati de revitalizare si rehidratare a pielii), commipheroline (un extras natural din rădăcinile unui arbore indian. Reface fermitatea și volumul pielii, acționând din interiorul epidermului, fără să afecteze sistemul hormonal.), ulei din semințe de Baobab (un arbore din Africa; îmbunătățește elasticitatea pielii.) , Lipactive Inca Inchi® (cel mai bogat ulei natural în acizi grași nesaturati, extras din semințele unei plante peruane, ce trăiește la mari înălțimi; intensifică regenerarea celulară, reface funcția de barieră a pielii.), ulei de Tamanu, obținut din fructul unui arbore de origine polineziana cu proprietăți anti-aging, regenerante, restructurante, cicatrizante și hidratante, etc, etc. Suplimentele nutritive sunt și mai îndrăznețe ca rețetă, cu un plus de poezie (avem ulei de Luminița nopții !)

Dar partea cea mai frumoasă este că cele două produse sunt baza perfectă pe care poți construi propria ta familie… pardon, vroiam să spun propria ta rețetă de îngrijire. Pot fi combinate cu orice altă cremă de zi sau de noapte, cu orice alt ser, cu orice BB sau CC Cream. Sau le poți folosi singure… E propria ta alegere.

 

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *