Hands On – cele mai cool tendințe în designul unghiilor, aflate de la artiști de top. (Episodul 2)

Invitații speciali de astăzi sunt specialiștii de la Rouge Nail Bar, unul dintre locurile mele preferate din București. Cu o listă interminabilă de clienți celebri, specialiștii de aici sunt perfect informați în legătură cu ce se poartă și ce nu se poartă/ce se cade și ce nu se cade în designul unghiilor. Iată opinia lor:

 

Contrastul este numele verii când vine vorba de unghii și felul în care  să-ți asortezi manichiura cu vestimentația. Este sezonul în care un verde aprins pe unghii poate fi purtat la fel de bine ziua pe plajă, cât și la o petrecere, asortat cu o  little black dress (rochie neagră). Iar dacă ești îndrăgostită de micile detalii, umbrele și dungile de pe unghii surprind plăcut și cele mai critice priviri. Pe scurt, iată trei pași esențiali pentru a avea unghiile pregătite pentru vacanță:

 

1. Pregătește unghiile din timp. Dacă unghiile tale au suferit în ultimul timp și nu le-ai lăsat să respire, se exfoliază și se usucă o dată cu cuticulele, oferă-le o mică pauză de 2 săptămâni în care vei aplica un tratament reparator. Înainte de asta răsfață-ți mâinile și picioarele cu un tratament spa delicat.

Recomandare Rouge: Hot Stones masage si tratament pentru unghii si cuticule TRIND

2. Îndrăznește o culoare aprinsă sau un model care să te inspire. Dacă vrei mani&pedi care să reziste fără a avea o grijă în plus în concediu, încearcă oja semipermanentă – se aplică repede, strălucește, nu dăunează unghiilor și va fi mereu impecabilă. Manichiura se face exclusiv în saloane iar la Rouge Nail Bar vei găsi o gamă larga de branduri și culori de care te vei îndrăgosti.

Albastru marin, galben, verde aprins, nuanțe de roșu, mov, portocaliu…și spectrul continuă până la cele mai contrastante combinații de linii și culori.

Cu toate astea unghiile pale, ramân în tendințe. Alege o un fod pal peste care îndrăznește să aplici dungi sau imprimeuri în cele mai ciudate combinații. Pentru asta, exista o mașină de printat unghii cu ajutorul căreia poți avea cât ai spune ”vreau un cocktail!” orice imagine pe unghiile tale.  Specialistele nail bar-ului recomandă printarea unei singure unghii pentru un efect special.

*Recomandare Rouge pentru culori puternice: Colecția Vertigo by Melkior.

3.E vremea să strălucești! Dacă vorbim de tendițe aruncăm o privire la Hollywood, acolo unde vedetele sunt primele care dau tonul în  materie de culori și texturi. Întradevăr podiumul și lumina reflectoarelor nu-ți permit să fii o apariție ștearsă, iar noi am aflat că și vedetele au oja lor preferată – gama sclipitoare Deborah Lippmann. De la culorile inocente care se transformă la lumină, la cele mai ”periculoase” nuanțe de negru sau albastru închis ori glam metalic, toate aduc o notă miraculoasă verii.

Gama de ojă Deborah Lippmann se afla în exclusivitate la Rouge Nail Bar.

Adresa: Rouge Nail Bar Calea Floreasca 133-135-137, parter, Sector 1, Bucuresti , Tel: 021 233 92 02, Mobil: 0722 692 234 ; www.rougenailbar.ro, https://www.facebook.com/RougeNailBarBucharest

 

postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *